01/03/2023 OPPDATERING

EIENDOMMER COSTA DEL SOL - MALAGA - MARBELLA

Informasjon om eiendomsmarkedet på Costa del Sol - i Malaga området i Marbella, Puerto Banus og Nueva Andalucia - Benahavis Golden Mila

Eiendomsmarkedet opplever en enorm interesse og høye salgstall generert fra nordeuropeiske kjøpere som investerer i luksuriøse feriehus eller et andre hjem i den solfylte Costa del Sol.

2022 var et fantastisk år for bransjen, sier mange eiendomsmeglere på Costa del Sol.

COSTADELSOLREAL.ESTATE har til og med hatt rekordsalg som ikke er sett før COVID-krisen.

Innen eiendomssektoren i Sør-Spania forutser noen eksperter allerede mangel på kvalitetseiendommer, nybygg og nybyggede villaer i løpet av det neste året.

Den høye etterspørselen etter kvalitetseiendommer til salgs som nybygde toppleiligheter, nybygde rekkehus eller nybygde villaer utenfor planen har delvis blitt drevet av det faktum at mange har innsett hvor hyggelig og behagelig det ville være å kunne drive en online virksomhet eller fra et komfortabelt og solrikt sted i Sør-Spania.

Vi anbefaler på det sterkeste at du tar grep nå hvis du er seriøs med å gjøre en trygg investering i Spania, vennligst følg denne lenken eller kontakt Costa del Sol eiendom direkte på COSTA DEL SOLREAL ESTATE.

For investeringer i Sør-Spania og Costa del Sol kan vi også anbefale å kontakte BEST INVEST SPANIA for mer informasjon og råd om kjøpsprosessen, juridisk rådgivning og hvilket område du skal velge depeding deg og din families behov og krav.

COSTADELSOLREAL.ESTATE

Det er mange spennende nyheter fra eiendomsmarkedet på Costa del Sol.

Spesielt de høyere parentesene i markedet og mer eksklusive eiendommer i ettertraktede utbygginger og steder har bare lidd i liten grad under covd19-krisene som holdt kjøpere borte fra Spania i løpet av det meste av året 2020.

Et økende antall eiendomskjøp fant sted basert på ONLIVE VIEWINGS og 360-videopresentasjon.

NYBYGG EIENDOMMER COSTA DEL SOL

Raskt selgende nye utbygginger på Costa del Sol der hvor beliggenhet + kvalitet er nøkkelfaktorer.

NYBYGGEDE VILLA kan fortfarende kjøpes for fra rundt 600.000 € og oppover, avhengig av område og beliggenhet.

Spennende og eksklusive eiendommer ved stranden selges nå i MARBELLA EAST.

EIENDOMMER VED STRANDEN

Et strandfornt feriested på Costa del Sol har alltid vært en type eiendom med høy etterspørsel.

Som en investering er det så trygt som det blir, med tanke på den uslåelige beliggenheten denne typen eiendommer tilbyr.

LUKSUSEIENDOMMER I MARBELLA OMRÅDET

Det er mange eksklusive områder i og rundt MARBELLA-området som også omfatter PUERTO BANUS - NUEVA ANDALUCIA - GUADALMINA.

Hvis du er i markedet for en luzurious eiendom på COSTA DEL SOL, må du være oppmerksom på det svært eksklusive området kalt SIERRA BLANCA - et stort villaområde bare en spasertur fra MARBELLA CENTRE OG STRANDEN.