DANSK BILUDLEJNING MALAGA LUFTHAVN

01.06.2023 OPDATERING FLÅDE

Foråret melder sig med 25-30 graders varme midt på dagen i Malaga - Husk venligst at booke billeje Malaga lufthavn i god tid da der igen ligesom sidste år vil være meget stor efterspørgsel på biler i Juli August 2023.

Vi tilbyder den allerbedste og mest kundevenlige biludlejning i MALAGA LUFTHAVN og COSTA DEL SOL -  det har vi gjort i mere end 20 år.

  • DANSK KUNDESERVICE I MALAGA
  • RESERVER PÅ DANSK
  • LEJEBETINGELSER OVERSAT TIL DANSK
  • DANSK KUNDESERVICE FØR UNDER OG EFTER LEJEMÅLET
  • OG VI HOLDER HVAD VI LOVER

Vores ALL-IN-CARHIRE-CONCEPT eller alt i en pris er rettet mod jer kvalitetsbevidste feriegæster, som søger og sætter pris på en pålidelig og troværdig biludlejningsløsning, og hvor det hele er inkluderet i prisen, som f.eks:

ALLE FORSIKRINGER DU NORMALT BETALER EKSTRA FOR

PERSONLIG VELKOMST MALAGA LUFTHAVN

ÆGTE ALT-INKLUDERET-BILUDLEJNING

UDEN SKJULTE EKSTRAGEBYRER

UDEN DEPOSITUM

UDEN SELVRISIKO AT BETALE VED ANKOMSTEN

VORES KONCEPT

Vi udviklede det vi kalder ALT-I-EN-PRIS konceptet for mere end 20 år siden, og kan ikke takke vores trofaste kunder der har været med i alle disse år nok.

Tak igen - også for jeres anbefalinger til venner, kollegaer og familie, og tak fordi i vender tilbage hver gang for at bestille biludlejning Malaga lufthavn.

2023 STOR EFTERSPØRGSEL BILUDLEJNING MALAGA - BOOK DIN BIL NU

16/05/2023 vi modtager i skrivende stund emange bookinger til Maj Juni og Juli 2023 sommersæsonen.

Hvis du allerede kender dine rejsedatoer, eller er ved at booke fly, anbefaler vi at indsende anmodning om biludlejning i Malaaga lufthavn snarest, for at sikre den bil, der passer bedst til jeres behov.

01.06.2023 FLÅDE OPDATERING -JUNI 2023

PEUGEOT 208 GRUPPER PÅ 2 PERSONER

For par vil der være masser af plads til bagage og komfortable sæder giver den en romantisk og problemfri rejseoplevelse.

Bagsæderne kan foldes ned som vil give et kæmpe baggagerum på 1.152 L med plads til alt fra cykler, golfbags og store kufferter eller deko fra IKEA.

PEUGEOT 208 TIL GRUPPER PÅ 3 PERSONER

Rejser du i en grupp på 3 personer er Peugeot 208 Hatchback en superbevem løsning, der giver hver passager deres eget rum, samtidig med at der er plads til al nødvendig bagage - specielt hvis i folder den ene del af bagsædet ned hvilket giver et baggagerum på cirka 800L.

PEUGEOT 208 TIL 4 PERSONER I MALAGA

For en gruppe på 4 personer eller familier med 2 børn vil i finde Peugeot 208 Hatchback ideel til ferien i Malaga området.

Med sin rummelige kabine kan alle sidde komfortabelt, men husk at hvis hele bagsædet er i brug vil der være begrænset plads til baggagen. Hvi salle 4 rejsende har 2 stk baggage hver vil det være nødvendigt at have noget at dette inde i kabinen i PEUGOET 208 HATCHBACK MED 5 DØRE.

EJENDOMSMARKEDET PÅ COSTA DEL SOL

Hvis du er interesseret i at få en opdatering SPRING 2023 på ejendomsmarkedet på Costa del Sol og tilgængeligheden af nybyggede villaer og nye off-plan udviklinger i områder som Higueron - Benalmadena - Mijas - Marbella - Nueva Andalucia - Puerto Banus - Sanpedro - Estepona - bedes du kontakte en af vores anbefalede ejendomsmægler COSTA DEL SOL REAL ESTATE

 

BILLEJE MALAGA LUFTHAVN MED PERSONLIG VELKOMST - UDEN SELVRISIKO - UDEN DEPOSITUM - UDEN EKSTRA GEBYRER


BSAFECARHIRE BOKA BILUTHYRNING PÅ SVENSKA - BSAFECARHIRE RESERVER BILUTLEIE PÅ NORSK