BOLIGER COSTA DEL SOL - MALAGA - MARBELLA

01/03/2023 OPDATERING PÅ BOLIGMARKEDET

Ejendomsmarkedet oplever en enorm interesse og høje salgstal genereret af nordeuropæiske købere.

2022 var et fantastisk år for branchen og mange DANSKE MÆGLERE på COSTA DEL SOL har meldt rekordsalg.

Der investeres primært i villaer med god beliggenhed, med godt udlejningspotentiale, samt nybyggede luksusferieboliger langs hele den vestlige side af solrige Costa del Sol.

Inden for ejendomssektoren i Sydspanien forudser vi allerede nu i 2023 en begyndende mangel på nye kvalitetsboliger, nybyggerier med god udsigt, og nybyggede villaer inden for det kommende år.

Denne store tiltagende efterspørgsel efter kvalitetsejendomme til salg er med covid i bakspejlet blevet fremskyndet, fordi mange har indset, hvor dejligt og behageligt det ville være at kunne drive en online forretning eller fra et behageligt og solrigt sted i Sydspanien.

Eller simpelthen prioritere livskvalitet under Solen højere end før.

Går du som mange i tanker om en sikker boliginvestering i Malaga området, så kontakt COSTA DEL SOL REAL ESTATE.

For investeringer i det sydlige Spanien og Costa del Sol kan vi også anbefale at kontakte BEST INVEST SPAIN for at få mere information og rådgivning om købsprocessen, juridisk rådgivning og hvilket område du skal vælge afhængigt af dine og din families behov og krav.

COSTADELSOLREAL.ESTATE

Ejendomsmarkedet på COSTA DEL SOL

Der er masser af spændende nyheder fra ejendomsmarkedet på Costa del Sol.

Især de højere klasser på markedet og de mere eksklusive ejendomme i eftertragtede bebyggelser og beliggenheder har kun lidt under den krise, som holdt køberne væk fra Spanien i det meste af 2020.

Et stigende antal ejendomskøb fandt sted baseret på ONLIVE VIEWINGS og 360-videopræsentation, som har taget et stort ryk grundet 2020 krisen.

NYBYGGEDE EJENDOMME COSTA DEL SOL

I øjeblikket er der en række meget populære og hurtigt sælgende nybyggerier på Costa del Sol, hvor beliggenhed + kvalitet er nøglefaktorer.

NYBYGGET VILLA kan stadig købes for omkring 5-600.000€ og opefter, afhængigt af området og beliggenhed.

Disse priser gølder dog ikke i mere eftertragtede områder hvor du nemt giver dette for en 2 værelses lejlighed et et nyt luksus anlæg som for eksempel PALO ALTO i Marbella.

Der sælges nu spændende og eksklusive ejendomme ved stranden i MARBELLA ØST.

EJENDOMME VED STRANDEN - VILLAER I FØRSTE LINJE STRAND

En strandpromenade på Costa del Sol har altid været en type ejendom, der er meget efterspurgt.

Som investering er det så sikkert som det kan blive, i betragtning af den uovertrufne beliggenhed, som denne type ejendom tilbyder.

LUKSUSEJENDOMME

Der er mange eksklusive områder i og omkring MARBELLA-området, som også omfatter PUERTO BANUS - NUEVA ANDALUCIA - GUADALMINA

Hvis du er på markedet for en luksuriøs ejendom på COSTA DEL SOL, skal du være opmærksom på det meget eksklusive område kaldet SIERRA BLANCA - et stort villaområde kun en gåtur fra MARBELLA CENTRUM OG STRANDEN.